Penyelidik muda UMP menang 6 pingat di IWIS 2015 Poland - UMP, PNC (2015)
Poland, 28 Oktober – Penyelidik muda Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya meraih tiga pingat emas dan tiga pingat perak serta dua anugerah khas pada Pameran dan Pertandingan Rekacipta, 10th International Warsaw Invention Show (IWIS 2015) di University Warsaw, Poland baru-baru ini.