Kongsi budaya dalam Malam Antarabangsa UMP - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 28 Oktober- Lebih 1000 orang dalam kalangan pelajar antarabangsa bersama-sama keluarga masing-masing memeriahkan Program International Open Day 2015 yang berlangsung di Dewan Astaka di UMP kampus Gambang baru-baru.