Profesor Kamal bincang kaedah pengujian perisian dan kaitan dengan fenomena alam semula jadi - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 28 Mei- Penggunaan perisian teknologi maklumat dan komunikasi pada hari ini berkembang pesat seiring dan berhubung kait dengan kehidupan seharian masyarakat Malaysia. Malahan pada masa kini juga pengkajian berinspirasikan fenomena alam semula jadi telah mendapat perhatian dalam kalangan penyelidik.