Pengarah Urusan Motorola kongsi kepakaran dengan pelajar UMP - Mohd. Raizalhilmy, Mohd. Rais (2015)
Kuantan, 27 Oktober– Lebih 500 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghadiri program Industrial Talk By CEO bersama Dr. Hari Narayanan yang merupakan Pengarah Urusan Motorola Solutions Malaysia Sdn Bhd anjuran Jabatan Jaringan Industri dan Masyarakat.