Bangunan PTMK dan PBMSK di UMP Pekan siap sepenuhnya - UMP, PNC (2015)
Pekan, 26 Oktober- Jabatan Kerja Raya Malaysia (JKR) dan Pembinaan Jaya Zira Sdn. Bhd hari ini menyerahkan bangunan Pusat Teknologi Maklumat & Komunikasi (PTMK) dan Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK) kepada pihak Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini.