Warga UMP semarakkan kemeriahan Expokonvo 2015 - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 14 Oktober- Lebih 1000 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeriahkan Majlis Pelancaran Expoconvo yang dirasmikan oleh Ahli Lembaga Pengarah UMP, Dato Ahmad Azmey Haji Abu Talib sempena Majlis Konvokesyen UMP ke-10 di Dataran Canseleri, UMP Kampus Gambang, di sini malam tadi.