Mahasiswa UMP bergotong-royong memasak bubur Asyura - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 14 Oktober- Lebih 100 mahasiwa Universiti Malaysia Pahang (UMP) memasak bubur Asyura beramai-ramai sempena menyambut kedatangan tahun baharu Hijrah 1437 hari ini. Program merupakan antara aktiviti yang diadakan sepanjang Expokonvo UMP yang berlangsung hari ini bagi memeriahkan Majlis Konvokesyen UMP Kali ke-10 pada Sabtu dan Ahad ini.