Penyelidikan UMP menang anugerah ITEX - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 23 Mei - Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraih tujuh pingat emas, lapan pingat perak dan tiga pingat gangsa dalam Pameran Teknologi, Inovasi dan Reka Cipta Antarabangsa (ITEX) 2015 yang diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) baru-baru ini.