Warga UMP berjalan malam hargai nilai alam sekitar - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 22 April - Lebih 1000 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program berjalan malam UMP Glow Walk dalam usaha memberi kesedaran dalam memikul tanggungjawab memelihara alam sekitar bagi memastikan kelestarian kemandirian bumi sebagai tempat tinggal yang selamat.