MPP UMP yang baharu angkat sumpah tunai kewajipan - UMP, PNC (2015)
Kuantan 9 Oktober - Seramai 27 ahli Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Pahang Sesi 2015/2016 mengangkat sumpah menunaikan kewajipan dan taat setia di hadapan Naib Canselor UMP, Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim baru-baru ini.