UMP anjur program pengurusan bakat staf bukan akademik - Hazmin, Aris (2015)
Kuantan, 9 Oktober – Seramai 70 orang staf bukan akademik kategori Kumpulan Pelaksana serta Kumpulan Pengurusan dan Profesional menyertai Program Kepimpinan dan Pembangunan Sumber Manusia Strategik UMP (Modul 2: Tahap Kompetensi dan Diskripsi Perilaku Staf) anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) yang diadakan di Dewan Tun Fatimah, UMP Gambang baru-baru ini.