Pelajar tunai tanggungjawab pilih perwakilan dalam pilihanraya kampus - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 7 Oktober - Pilihanraya Kampus (PRK) Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi memilih calon Majlis Perwakilan Pelajar Sesi 2015/2016 baru-baru ini berjalan lancar apabila pelajar masing-masing turun padang memilih calon mereka.