UMP-UNS jalin kerjasama tawar program dwi-PhD - UMP, PNC (2015)
Kuala Lumpur, 9 Oktober- Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini menjalinkan kerjasama dengan University of Nice Sophia Antipolis (UNS) dari Perancis bagi menawarkan program dwi-ijazah kedoktoran (PhD) dengan memfokuskan dalam pembangunan dan penyelidikan.