Program TransU perkukuh semangat sayang UMP - Mohd. Ruzaini, Hashim (2015)
Kuantan, 2 Oktober – Penganjuran Program ‘Transformation for You and UMP’ (TransU) anjuran Jabatan Bendahari dengan kerjasama Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) berjaya menyemai dan memperkukuh perasaan sayang terhadap universiti. Bertemakan motto ‘Menyayangi UMP seperti menyayangi diri sendiri’, program melibatkan lebih 80 orang staf ini dijalankan di Cheringin Hills Convention & Spa Resort Bentong Pahang dengan kendalian penceramah bertauliah dan berpengalaman luas dalam penerapan dan pelaksanaan konsep kerja secara berpasukan, kepimpinan dan komunikasi.