Diari Ramadan untuk warga UMP - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 16 Jun- Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) memperkenalkan beberapa inisiatif menyemarakkan kedatangan bulan Ramadan al-Mubarak yang bakal menjelang esok dengan mengedarkan buku Diari Ramadan dan poster waktu berbuka puasa kepada semua staf UMP.