UMP anjur Ceramah Kenegaraan - UMP, PNC (2015)
Pekan, 30 September- Ketua Penolong Pengarah Bahagian Counter Terrorism, Cawangan Khas Bukit Aman SAC Datuk Ayub Khan Mydin Pitchay menyampaikan Ceramah Kenegaraan kepada kira-kira 300 pelajar dan staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Dewan Kuliah di Fakulti Kejuruteraan Fakulti Pembuatan, UMP Pekan baru-baru ini.