Program orientasi staf baharu UMP - Suhana, Mohd Nor (2015)
Kuantan, 29 September – Lebih 80 orang staf baru Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Orientasi Staf Baru atau ‘Selamat Datang Ke UMP’ anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) yang diadakan di Dewan Tun Fatimah, UMP Gambang baru-baru ini. Program ini dikendalikan oleh penceramah dan fasilitator yang terdiri daripada staf UMP sendiri dalam menyampaikan ceramah dan maklumat berkenaan teras universiti meliputi pembangunan korporat, pengurusan kualiti, sumber manusia, hal-ehwal akademik, pengantarabangsaan, penyelidikan dan sebagainya.