Mahasiswa UMP dan MBM bersama komuniti Kota Pariaman - Nurul Akma, Mohamad Rani (2015)
Kota Pariaman, Sumatera Barat, 17 September - Pengembaraan Asean di bumi Sumatera Barat, Indonesia membabitkan sembilan orang mahasiswa dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama pihak Majlis Belia Malaysia berjaya mendekati masyarakat Kota Pariaman yang pernah menjadi mangsa gempa bumi yang melanda kawasan itu pada tahun 2009.