UMP anjur Program Keberkatan dan Kecemerlangan Bekerja - Mohd. Ruzaini, Hashim (2015)
Kuantan, 14 September – Lebih 70 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) daripada pelbagai jabatan menyertai Program Keberkatan dan Kecemerlangan Bekerja Menurut Perspektif Islam anjuran Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) yang diadakan di Dewan Tun Fatimah, UMP Gambang, Kuantan baru-baru ini.