Kesukarelawanan pendidikan mahasiswa In-Smartive di Perlis dan Thailand - Asraf, Ahmad (2015)
Kangar, 20 September – Seramai 55 pelajar Tahun 6 Sekolah Kebangsaan (SK) Guar Nangka yang telah menamatkan peperiksaan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) baru-baru ini berpeluang menyertai Projek Kilauan Mutiara kelolaan Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sekolah berkenaan. Program mendapat sokongan Pejabat Menteri Besar Perlis dan Jabatan Pendidikan Perlis.