UMP rai staf akademik dan felo tamat pengajian - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 7 Julai – Seramai empat belas staf akademik dan Felo UMP yang telah berjaya menamatkan pengajian dalam Ijazah Doktor Falsafah (PhD) baru-baru ini dirai dalam Majlis Penghargaan dan Apresiasi bertempat di Dewan Bankuet, Canseleri, UMP Gambang.