UMP jejak asnaf serah sumbangan untuk fakir miskin - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 25 Jun- Dalam usaha memasyarakatkan kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil inisiatif mendekati masyarakat dalam Program Jejak Asnaf Fakir Miskin yang dilaksanakan bagi membantu golongan yang memerlukan bantuan dalam menjalani kesempitan kehidupan seharian terutamanya ketika umat Islam menjalani ibadah berpuasa pada bulan Ramadan.