UMP kekalkan tradisi sedia juadah berbuka puasa dalam talam - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 29 Jun - Universiti Malaysia Pahang (UMP) masih mengekalkan tradisinya di bulan Ramadan dengan menyediakan juadah berbuka puasa secara percuma menggunakan talam kepada warganya yang berbuka puasa di Masjid UMP di Gambang dan Pekan.