46 staf bukan akademik terima surat kenaikan pangkat - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 9 September- Seramai 46 staf pentadbiran Kumpulan Pengurusan dan Profesional Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan tiga staf akademik menerima surat kenaikan pangkat masing-masing dalam Majlis Penghargaan dan Apresiasi Kenaikan Pangkat anjuran Jabatan Pendaftar di Dewan Bankuet Canseleri di Gambang baru-baru ini.