UMP metrai persefahaman dengan HTAA tingkat kecekapan perkhidmatan - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 6 Mei- Dengan menggunakan konsep "Kaizen" untuk menambah kualiti kerja dan perkhidmatan di Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) sekumpulan penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FKEE) berjaya menghasilkan beberapa projek penyelidikan yang sedang dan akan dibangunkan bersama pihak HTAA.