50 staf baharu sertai Program Transformasi Minda - Suhana, Mohd Nor (2015)
Kuantan, 8 September – Lebih 50 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Transformasi Minda (PTM) yang dianjurkan Bahagian Latihan dan Pengembangan Kompetensi (BLPK) di Dewan Tun Fatimah, UMP Gambang baru-baru ini.