Pelajar UMP menang anugerah emas thesis dalam sambutan Hari Air Sedunia 2015 - Ruzinah, Isha (2015)
Ampang, 12 Mei – Sambutan Hari Air Sedunia 2015 peringkat kebangsaan anjuran UNESCO-IHP Malaysia bersama Jabatan Pengairan dan Saliran dan UNESCO Humid Tropics Center Kuala Lumpur telah diadakan di Auditorium JPS Ampang baru-baru ini.