UMP Colour Run meriah - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 20 September – Berwarna-warni dan cukup meriah. Bahang Expoconvo mulai dirasakan kini dengan penganjuran program UMP Colour Run yang disertai lebih 1200 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlari sekitar kampus sambil ditaburi dengan serbuk berwarna hijau, biru dan kuning bagi menceriakan acara.