UMP, ECERDC rai pelajar cemerlang dan peserta tamat latihan kemahiran dan keusahawanan program empower ECER Mahkota - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 14 April- Seramai 114 pelajar yang memperolehi keputusan cemerlang dalam tiga peperiksaan utama tahun lalu iaitu Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR), PT3 dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) serta peserta kemahiran dan keusahawanan program empower ECER Mahkota yang berjaya menamatkan program membabitkan 215 peserta dirai dalam Majlis Kecemerlangan Pelajar dan Tamat Latihan Peserta Program Kemahiran dan Keusahawanan Empower ECER Mahkota yang diadakan di Dewan Astaka UMP Gambang.