Kesukarelawan Pendidikan Mahasiswa UMP bersama pelajar SMK Tengku Indra Putra 1 - Asraf, Ahmad (2015)
Gua Musang, 12 September – Seramai 90 pemimpin pelajar sekolah melibatkan Majlis Perwakilan Pelajar, Pegawas Sekolah, Pegawas Skim Pinjaman Buku Teks, Exco Asrama dan Pembimbing Rakan Sebaya berpeluang menyertai Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) anjuran pihak sekolah dengan kerjasama Kelab In-Smartive, Universiti Malaysia Pahang (UMP). Penganjuran kali ini melibatkan seramai 28 mahasiswa dari Kelab In-Smartive yang berperanan sebagai fasilitator sepanjang program berlangsung selama tiga hari.