Pensyarah UMP menang Anugerah Cabaran Inovasi Inklusif MOSTI - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 10 September - Dua pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) menang dalam Cabaran Inovasi Inklusif MOSTI 2015 bagi kategori Institusi Pendidikan Tinggi sempena Majlis Konyensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) dan Hari Inovasi Negeri Pahang yang berlangsung di Dewan Utama, Pahang Skills Development Center (PSDC) Kuantan baru-baru ini.