Bazar buku manfaatkan pelajar UMP - Shalfarina, Shahriman (2015)
Kuantan, 15 April- Usaha menarik minat lebih 500 pelajar untuk membeli dan membaca buku mendorong Penerbit UMP untuk meneruskan penganjuran Bazar Buku pada masa akan datang.