Konvoi Berbasikal Mahasiswa hangatkan promosi Expoconvo UMP - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 12 September - Seramai 110 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari kedua-dua kampus Pekan dan Gambang menyertai Program Konvoi Berbasikal sebagai pra pelancaran pembukaan Karnival Expoconvo 2015 yang diadakan sempena Majlis Konvokesyen ke-10 UMP yang bakal berlangsung 17 hingga 18 Oktober depan.