In-Smartive suntik semangat jati diri 100 pelajar SMK Bandar Tasik Selatan - Asraf, Ahmad; UMP, PNC; Nor ‘Aisyatul Sakinah, Baharudin (2015)
Kuala Lumpur, 17 Mei – Seramai 21 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang bertindak sebagai fasilitator berjaya menjalankan program Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) sebelum berakhirnya semester kedua sesi akademik 2014/2015 ini. Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Bandar Tasik Selatan menjadi destinasi terakhir bagi Kelab In-Smartive UMP dalam mengelolakan kolaborasi sulung bersama SMK Bandar Tasik Selatan membabitkan 100 pelajar sekolah tersebut.