UMP pilih peserta bagi Pendakian Merdeka Kinabalu UMP 2015 - Nor Adzizi, Najiruddin (2015)
Cameron Highland, 12 April- Pusat Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) mengadakan sesi pemilihan peserta peringkat ketiga yang diadakan di Gunung Brinchang, Cameron Highland, Pahang baru-baru ini sebagai persiapan bagi projek menjayakan Pendakian Merdeka Kinabalu UMP 2015.