Pensyarah UMP menang anugerah TESLA IBC Cambridge bagi penerbitan biografi - Nor Fadzillah, Zulkipli (2015)
United Kindom, 19 Ogos- Pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dr. Abdurahman Hamid Nour menerima Anugerah TESLA dari International Biographical Centre (IBC) di Cambridge baru-baru ini.