Mahasiswa UMP hulur bantuan kanak-kanak mangsa taufan Haiyan dan gelandangan - Amira Alia, Zulkifli (2015)
Cebu (Filipina), 22 Ogos – Pengalaman 10 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama-sama pihak badan kebajikan Mercy in Action yang merupakan badan kebajikan swasta yang memfokuskan kanak-kanak dan komuniti setempat pastinya meninggalkan pengalaman yang penuh makna buat mereka yang berpeluang mengikuti Program Jelajah Komuniti ASEAN 2015: “Komuniti Sosial & Budaya Filipina” anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) baru-baru ini.