Naib Canselor UMP terima Anugerah Kepimpinan Pendidikan - Nor Fadzillah, Zulkipli (2015)
Singapura, 12 Ogos – Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim menerima Anugerah Kepimpinan Pendidikan dalam Majlis Penganugerahan Kecemerlangan Pendidikan Asia Ke-6 yang berlangsung baru-baru ini di Pan Pacific, Marina Square, Singapura.