UMP terima anugerah Cream bagi penerbitan jurnal IJAME - Shalfarina, Shahriman (2015)
Kuantan, 7 September- Universiti Malaysia Pahang (UMP) berbangga apabila International Journal of Automotive and Mechanical Engineering (IJAME) terpilih antara 13 jurnal terbaik di negara ini yang menerima Skim Galakan Penerbitan (CREAM) bagi kategori Sains, Teknologi dan Perubatan.