Mahasiswa generasi peneraju kecemerlangan - Nor Fadzillah, Zulkipli (2015)
Kuantan, 3 September- Seramai 2274 mahasiswa baharu Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan 300 mahasiswa untuk program Diploma hadir mengikuti Majlis Amanat Naib Canselor UMP dan Lafaz Ikrar Mahasiswa sempena Minggu Induksi Pelajar baharu (MINDS) yang berlangsung baru-baru ini di Kompleks Sukan UMP.