Program Empower ECER Mahkota bantu golongan belia kembangkan perniagaan - Zainal, Bahari (2015)
Pekan, 23 Mei- Enam peserta daripada lepasan Program Latihan Kemahiran dan Keusahawanan empower ECER Mahkota kini mampu tersenyum dan menarik nafas lega apabila mereka berjaya melepasi saringan temuduga dan terpilih untuk memulakan perniagaan di Kompleks Serambi Pekan yang dibangunkan Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC).