Program Siswa Sihat berjalan 10 ribu langkah - Nor Fadzillah, Zulkipli (2015)
Kuantan, 6 September – Lebih 2000 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Siswa Sihat (PROSIS) sempena Minggu Induksi Siswa UMP yang diadakan di Dataran Kompleks Sukan, UMP Gambang baru-baru ini. Program ini mendapat kerjasama pihak Kementerian Kesihatan Malaysia dan Pusat Kesihatan Pelajar UMP.