UMP raih 2 pingat projek kesukarelaan terbaik - Azlina, Abd. Mubin (2015)
Kangar, 22 Ogos – Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya meraih dua pingat bagi projek kesukarelaan terbaik pada Seminar Perkongsian Projek Kesukarelaan dan Program Tanggunjawab Sosial Universiti 2015 (VCORE) yang berlangsung di Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) baru-baru ini. Projek UMP - Cambodia: We Love We Care berjaya meraih pingat emas manakala Projek Pengurusan Benjana Banjir UMP pula meraih pingat perak dalam pertandingan sempena penganjuran Seminar VCORE melibatkan kerjasama Majlis Persatuan Pentadbir Universiti Awam Malaysia (MASTI) dengan Persatuan Pegawai Tadbir dan Ikhtisas (POTENSI) UniMAP.