Mahasiswa FteK bantu bersih tumpahan minyak - Emma Melati, Burhanuddin (2015)
Kuantan, 28 Mac - Seramai 24 orang sukarelawan daripada Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTeK) yang diketuai Penolong Pendaftar Kanan FteK, Emma Melati Burhanuddin menyertai misi pembersihan tumpahan minyak di kawasan pemecah ombak, Terminal Pelabuhan Kuantan baru-baru ini.