Kumpulan Dikir Barat Warisan Sri Pujangga UMP ukir nama - Badrul Naim, Abidin (2015)
Kuala Lumpur, 4 April - Kumpulan Dikir Barat Warisan Sri Pujangga Universiti Malaysia Pahang (UMP) menang tempat ketiga dengan membawa pulang wang tunai tiga ribu ringgit dalam pertandingan Dikir Barat Terbuka Peringkat Kebangsaan yang dianjurkan oleh Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia bertempat di Kompleks Kraf Jalan Conlay Kuala Lumpur baru-baru ini.