Prof.Dr Mashitah dilantik Penolong Pesuruhjaya Kehormat JPAM - UMP, PNC (2015)
Kuala Lumpur, 7 April - Timbalan Naib Canselor Universiti (Penyelidikan & Inovasi) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dr. Mashitah Mohd Yusoff dilantik sebagai Penolong Pesuruhjaya Kehormat (PA) dalam Angkatan Pertahanan Awam baru-baru ini.