Pertandingan bertutur bahasa Mandarin anjuran MLCC dapat sambutan - Yong, Ying Mei (2015)
Kuantan, 15 April - Seramai 28 orang peserta telah mengambil bahagian dalam pertandingan bertutur Bahasa Mandarin anjuran Mandarin Language and Culture Centre (MLCC), Kelab Bahasa Mandarin dan Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK) yang berlangsung di Mini Theature UMP Gambang. Dengan bertemakan “Budaya Cina dan Saya” semua peserta berjaya menunjukkan bakat menyampaikan ucapan awam dalam tempoh 90 saat yang diberikan.