Mahasiswa UMP curah bakti - Asraf, Ahmad; Nor ‘Aisyatul Sakinah, Baharudin (2015)
KUALA BERANG, 12 April- 50 fasilitator mahasiswa dari Kelab In-Smartive, Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan program gerak sukarelawan serentak melibatkan dua sekolah iaitu Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Menerong dan Sekolah Kebangsaan (SK) FELDA Mengkawang dekat sini baru-baru ini.