Program PIE tingkat penguasaan mahasiswa antarabangsa berbahasa Inggeris - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 14 April - Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK) menganjurkan majlis penganugerahan sijil tamat Program Intensif Bahasa Inggeris (PIE) kepada seramai 89 pelajar antarabangsa di Universiti Malaysia Pahang (UMP).