Kursus Masakan Empower Mahkota bantu belia dan ibu tunggal - UMP, PNC (2015)
Kuantan, 22 Ogos - Seramai 25 peserta yang merupakan kumpulan ketiga sejak diperkenalkan dua tahun lalu menyertai Kursus Masakan Menu 1 Malaysia Program Empower Mahkota bagi kumpulan ketiga anjuran Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dengan kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) diadakan di Kolej Komuniti Kuantan dekat sini baru-baru ini.